Aktuelt program!

Tilmelding og mere info under Arrangementer.

Nye rabataftaler

Salon Lagunen tilbyder 10 % rabat på klipning og farvning. Lampemesteren tilbyder 12% i webshop og butikken. Se alle rabataftalerne...
27-10-2014
Fribilletter til Herning Blue Fox

Herning Blue Fox har tilbudt personaleforeningens medlemmer fribilletter til en række af holdets hjemmekampe. Du kan medbringe én ledsager pr. kamp.
27-10-2014
Udstilling i kantinen

Merete Lisby arbejder primært med akryl og blandform og hun er fantastisk god til at sammensætte og mikse tusch og blyantsstreger, kombineret med maling og collage, så der opstår en spændende komposition.
20-10-2014
Middag og koncert med Lars H.U.G.

Middag på China House + koncert med Lars H.U.G. på Fermaten i Herning Fredag den 20. marts 2015 Pris: Medlemmer: 300 kr. Ledsagere: 500 kr.
08-10-2014
Idrætsdag 1. november i Holstebro

Husk, tilmeldingsfristen er den 10. oktober. Vi er selv værter i år, og det foregår i Idrætscenter Vest. Kom og vær med - det er en kanon dag!
08-10-2014
Foredrag med Kim Bildsøe

TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen. En personlig beretning med Kim Bildsøe.
02-10-2014
Middag og koncert med De Eneste To

Koncert på Fermaten med De Eneste To (Peter Sommer og Simon Kvamm) og middag på Bryggeriet i Herning.
02-10-2014
15. januar koncert med Joan Armatrading inkl. mad

Middag på Grand Hotel og solokoncert med Joan Armatrading i Folkets Hus i Struer 15. januar 2015.
25-09-2014
Kunst- og eftermiddagstur d. 7. oktober

Vær med til en dejlig tur til Bovbjerg Fyr, se Erik Smeds skulpturer og spis aftensmad på Claudis Have i Lemvig
17-09-2014
6. - 7. december Juletur til København

Tag med til København og nyd juleudsmykningen i byen, på Christiania, i Tivoli og en rundvisning i Folketinget.
04-09-2014

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have en mail hver gang der kommer et nyt arrangement på Personaleforeningens hjemmeside?

tilmeld dig nyhedsbrevet.

Personaleforening for alle!

Foreningen har godt 2.100 medlemmer og et medlemsskab koster kun 15 kr. om måneden som trækkes på din lønseddel.

Personaleforeningen byder på mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i sammen med kolleger og familie. Der vil være arrangementer som alene foregår for Personaleforeningen og andre arrangementer hvor Personaleforeningen giver et tilskud til billetkøb.

Der er tale om kunstudstillinger, aktiv deltagelse i idrætstilbud, andre arrangementer og rabatordninger i forskellige forretninger.