Aktuelt program!

Tilmelding og mere info under Arrangementer.

4. oktober Sort Sol tur

Der er ledige pladser til busturen til Sønderjylland lørdag d. 4. oktober. Kontakt peter.junge@holstebro.dk for nærmere oplysninger.
18-09-2014
Kunst- og eftermiddagstur d. 7. oktober

Vær med til en dejlig tur til Bovbjerg Fyr, se Erik Smeds skulpturer og spis aftensmad på Claudis Have i Lemvig
17-09-2014
8. oktober Fiskebuffet og bio i Lemvig

Vi skal se filmen Fasandræberen, men inden da nyde en stor fiskebuffet på Bjarnes Fisketeria i Lemvig
04-09-2014
6. - 7. december Juletur til København

Tag med til København og nyd juleudsmykningen i byen, på Christiania, i Tivoli og en rundvisning i Folketinget.
04-09-2014
Ny rabataftale

Få 15% på massage hos Rojana Nuad Thai.
Indendørs Cykling

Vi starter igen et hold om med Indendørs Cykling/Spinning. Holdet starter onsdag den 1. oktober Der er plads til 35 på holdet.
Musikteatret

Listen over arrangementer med særlig rabat er opdateret - der er blandt andet Rolling Stones Teaterkoncert, Nytårskoncert, foredrag og meget andet
Designersmarket

Så er det nu vintergarderoben skal friskes op ... Derfor inviteres til VIP arrangement hos Designersmarket.
29-08-2014
Galleriaften hos Midtjyllands Kunstcenter

Kom med personaleforeningen til en spændende galleriaften hos Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup den 4. november.
27-08-2014
Malerkursus med Christina Kjelsmark

Det foregår på Kunstskolen Sønderbygaard med lørdag den 8. november 2014 kl. 10-15.
27-08-2014

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have en mail hver gang der kommer et nyt arrangement på Personaleforeningens hjemmeside?

tilmeld dig nyhedsbrevet.

Personaleforening for alle!

Foreningen har godt 2.100 medlemmer og et medlemsskab koster kun 15 kr. om måneden som trækkes på din lønseddel.

Personaleforeningen byder på mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i sammen med kolleger og familie. Der vil være arrangementer som alene foregår for Personaleforeningen og andre arrangementer hvor Personaleforeningen giver et tilskud til billetkøb.

Der er tale om kunstudstillinger, aktiv deltagelse i idrætstilbud, andre arrangementer og rabatordninger i forskellige forretninger.