Aktuelt program!

Tilmelding og mere info under Arrangementer.

Personaleforening for alle!

Foreningen har godt 2.100 medlemmer og et medlemsskab koster kun 15 kr. om måneden som trækkes på din lønseddel.

Personaleforeningen byder på mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i sammen med kolleger og familie. Der vil være arrangementer som alene foregår for Personaleforeningen og andre arrangementer hvor Personaleforeningen giver et tilskud til billetkøb.

Der er tale om kunstudstillinger, aktiv deltagelse i idrætstilbud, andre arrangementer og rabatordninger i forskellige forretninger.

Yoga for begyndere

Kom og vær med til 10 x Iyengar® yoga for begyndere. Holdet er for både mænd og kvinder. Der arbejdes med basisøvelser (de grundlæggende yogastillinger). Du vil gennem arbejdet i stillingerne opnå øget kropsbevidsthed, styrke og smidighed.
16-06-2017
Crossfit - Fighting Gym Holstebro

Vi er så heldige, at vi har indgået en aftale, med Crossfit - Fighting Gym Holstebro v. Peter Melvej. Alle kan være med - uanset om man er helt nybegynder eller øvet. Sjov og effektiv træning med professionel vejledning.
16-06-2017
2. - 3. december Juletur

Juleturen går i år til Nordtyskland fra lørdag den 2. december til søndag den 3. december. Vi besøger flere byer og steder, hvor der vil være garanti for julestemning. Pris kr. 600/1200. Tilmeldingen åbner 12. juni kl. 1700.
05-06-2017
Udstilling i Rådhusets Kantine i juni og juli 2017

I juni og juli måned 2017 har vi en udstilling af Birthe Strid Hinrichsens malerier. Alle er velkomne til at kigge op i kantinen. Se prisliste samt yderligere informationer om Galleri Strid på flygelet.
02-06-2017
Idrætsdag 2017

Sæt allerede nu X i kalenderen den 4. november, hvor Struer Kommune afholder idrætsdag 2017.
19-05-2017
Familien på farten i Afrika

Familien på farten i Afrika / foredrag om turen til Afrika. Onsdag d. 20. september kl. 19 i Bibliotekssalen. Tilmeldingen åbner tirsdag d. 9. maj kl. 8.00.
08-05-2017
Sundhedsforsikring

Som ansat i Holstebro Kommune og medlem af Personaleforeningen har du nu mulighed for at købe en sundhedsforsikring for dig og din familie. Læs mere under Medlemsfordele - Sundhedsforsikring.
30-04-2017
Motorvejsløb i Herning 28. maj

Nyt løb: Motorvejsløbet i Herning Se under "Løb 2017" Bemærk: Frist d. 26/4-17
21-04-2017
8. november - Life is a Fairytale

Spisning og magisk eventyrshow for hele familien over H.C. Andersens eventyr. Det sker i Holstebro og nyhedsbrev med detaljer følger senere - men sæt kryds nu i kalenderen.
13-04-2017
Udstilling i Rådhusets Kantine i april og maj 2017

I april og maj måned 2017 har vi en ophængning af Bodil Mikkelsen i Kantinen på Rådhuset. Alle er velkomne til at kigge op i kantinen. Se prisliste på flygelet.
12-04-2017
Golf for begyndere

Første hold blev udsolgt, så vi åbner op for en ekstra omgang Golf - den bedste måde at ødelægge en gåtur på!
07-04-2017
Løb Løb Løb

Tjek vores liste med sæsonens forskellige løb - mange af dem er gratis for medlemmer. Husk de rigtige oplysninger når du tilmelder dig.
05-04-2017
Golf i 8 uger fra 3. maj 2017

Lær at svinge køllen!
04-04-2017
Fejl i løntræk ved billetsalg via Mobile Pay

Ved en fejl er de som har betalt festivalbilletter via Mobile Pay OGSÅ blevet trukket via løntræk. Pengene bliver naturligvis betalt tilbage igen – men det bliver som udgangspunkt over næste lønkørsel, da vi pt. er ved at gå over til nyt lønsystem og derfor er ”begravet” i andre opgaver. Kun i absolut nødstilfælde må vi herudover i lave aconto-udbetalinger, hvor lønmodtagerne ikke kan undvære penge til næste måned. Vi beklager fejlen!
31-03-2017
24. juni 2017 Sommertur til Århus

Kom med på en spændende kunsttur til Kulturhovedstaden Århus og oplev en af de såkaldte megabegivenheder i Århus i 2017. Tilmelding åbner mandag d. 27. marts kl. 8.00.
22-03-2017

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have en mail hver gang der kommer et nyt arrangement på Personaleforeningens hjemmeside?

tilmeld dig nyhedsbrevet.

Ideer til arrangementer

En opfordring til Personaleforeningens medlemmer: Vi modtager meget gerne forslag til arrangementer, som I kunne tænke jer, at vi arrangerer.

Dette gøres via hjemmesiden under fanen "Kontakt os".