Idrætsudvalget

Idrætsudvalget er et udvalg under Holstebro Kommunes Personaleforening. Vi arbejder med forskellige idrætsrelaterede tilbud til personaleforeningens medlemmer. Nogle tilbud arrangerer vi selv og andre støtter vi medlemmernes deltagelse i. De forskellige tilbud kombinerer som regel socialt samvær og idræt, og alle kan være med.

Vi forsøger at have tilbud for enhver smag. Eksempler på arrangementer, vi har udbudt, er ishockey, kano/kajaksejlads, gokart og badminton. Vi støtter ligeledes medlemmernes deltagelse i forskellige lokale løb og cykelløb henover året. En årlig tilbagevendende begivenhed er den kommunale idrætsdag, som vi skal være arrangør af i Holstebro i 2018. Her kombineres en lang række sportsaktiviteter og hyggeligt samvær med en god fest.

Idrætsdag 2017 bliver i Struer den 4. november. Husk at sætte kryds i kalenderen!

Idrætsudvalget består af:

• Kris Østergaard (Formand)
  • Gitte Bach Andersen (Næstformand)
  • Lisbeth Kjærgaard (Sekretær)
  • Mette Christense (Kasser) (suppleant for Lea Hammer Sørensen)
  • Kurt Josefsen
  • David Staal (deltager i hovedudvalget)
  • Allan Sørensen

Suppleanter: