Idrætsudvalget

Idrætsudvalget er et udvalg under Holstebro Kommunes Personaleforening. Vi arbejder med forskellige idrætsrelaterede tilbud til personaleforeningens medlemmer. Nogle tilbud arrangerer vi selv og andre støtter vi medlemmernes deltagelse i. De forskellige tilbud kombinerer som regel socialt samvær og idræt, og alle kan være med.

Vi forsøger at have tilbud for enhver smag. Eksempler på arrangementer, vi har udbudt, er ishockey, kano/kajaksejlads, gokart og badminton. Vi støtter ligeledes medlemmernes deltagelse i forskellige lokale løb og cykelløb henover året. En årlig tilbagevendende begivenhed er den kommunale idrætsdag, som vi sidst stod for at arrangere i Holstebro i 2014. Her kombineres sportsaktiviteter med en god fest.

Idrætsdag 2016 bliver i Lemvig den 29. oktober. Husk at reservere denne dato

Idrætsudvalget består af:

• Kris Østergaard (Formand)
  • Gitte Bach Andersen (Næstformand)
  • Lisbeth Kjærgaard (Kasserer)
  • Lea Hamer Sørensen
  • Kurt Josefsen